Kova Burcu İnsanına Göre Eş Tercihi

Kova burcu insanına göre eş tercihi

Kova burcu olanlar ya da yükseleni kova burcu olanlar için bu yazımızda Kova burcu insanına göre eş tercihi hakkında bilgiler vereceğiz.

Kova Burcu Özellikleri

Kova burcu özellikleri kişinin karakter yapısına ve yükselen burcuna göre çeşitlilik gösterebilir. Burç özelliklerinin insandan insana değişiklik gösterdiği kesinlikle unutulmamalıdır. Ona göre insani ilişkilerimize yön verilmelidir. Kova burcu oldukça ileri görüşlü ve bir o kadar da şahsına münsahır bir burçtur. Herkesin bildiği gibi kova burçları içine kapanık olduğu için bir flörte başlamadan önce zorluk yaşarlar. Çünkü duygularını kolay kolay belli edemezler. Bu sebeple ilişkilerine genellikle geç başlarlar. Açılmak için doğru zamanlamayı tutturamazlar. Ayrıca kova burçları sevdiklerini de kolayca aşina edemezler. Bu sebeple partnerleri onları anlamakta güçlük yaşayabilir. Bundan dolayıdır ki kova burcu insanına göre eş  seçimi oldukça önemlidir.

Kova Burcu Eş Seçimi

Kova burcu insanına göre eş seçimi konusunda kimi zaman sıkıntılar yaşayabilir. Bunun sebebi sevdiği kişilere hislerini yansıtamamasıdır. Karşı taraf bir kova burcunu kimi zaman hisleri konusunda ciddi görmeyebilir. Kova insanı daima içinde yaşar. İçinde hangi duyguyu yaşarsa yaşasın karşısındaki bunu anlamayabilir. İçine kapandığı zamanlarda bir sır küpüne dönüşebilir. Bir kova karşısındaki kişinin onu sabırla anlamasını ve beklemesini diler. Bu tavırlarının altında yatan neden kimi zaman bu sebeptir. Bu sayede gerçek tutku ve aşkı bulmayı amaçladıklarını da söylemek mümkündür.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir