Kova Burcu Kadınının Uyumlu Olduğu Burçlar

Kova burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar

Kova burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar hava grubu elementinden olanlardır. Kova burcu iletişimci bir burçtur.  Kova burcu kadını girişken ve sosyal tavırlarıyla etrafındakilerin dikkatini çeker. Kova burcu kadını en çok ikizler ve terazi burçlarıyla anlaşmaktadır. Bunun yanı sıra anlaştığı birçok burç bulunmaktadır.

Kova Burcu Kadınının Uyumlu Olduğu Burçlar Arasında En İyiler Hangileridir?

Kova burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar arasında ilk olarak hava grubu elementleri yer alır. Kova burcu kadını, terazi ve ikizler burcundan olan kişilerle çok iyi anlaşır. Kova burcu kadınının sabit fikirli olmaması terazi burcu erkeğini etkiler. Birlikte öğrenme, iletişim ve fikir paylaşımında bulunurlar. Kova burcu kadını ile terazi burcu erkeği her konuda önemli bir uyum içerisinde olacaktır.

Kova burcu kadını ikizler burcuyla da anlaşır. Kova burcu kadınının zeki, sevecen ve neşeli olması İkizler’i etkiler. Her ikisi de değişik insanlarla tanışıp farklı ortamlarda bulunmayı sever. İkizler burcunun bazı konularda tek başına karar vermesini kova burcu kadını anlayışla karşılayacaktır. Kova burcu kadını ile ikizler burcu erkeği çoğu konuda birbirlerine uyum sağlayacaklardır.

Kova Burcu Kadınının Diğer Burçlarla Uyumu

Kova burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar bir hayli fazladır. Sosyalleşmeyi seven kova burcu kendi gibi hareketli yay burcuyla anlaşmaktadır. Yay burcu erkeği ile kova burcu kadını arasında heyecan dolu bir arkadaşlık oluşabilir. Kova burcu kadını ateş elementi olan koç burcuyla da iyi anlaşır. Koç burcunun lider olma durumunu pek umursamayan kova burcu kadını, sosyal olarak bu burçla iyi anlaşır.

Kova burcu kadınının anlaştığı burçlar arasında aslan da vardır. Kova burcu kadınları özgürlüğüne düşkün bir yapıya sahiptir. Bu hassasiyetini anlayan aslan erkeği de kova kadınını kısıtlamaz. Fakat zaman zaman aslan burcu erkeği, kova burcu kadınına hükmetmek isteyebilir. Yönetilmeyi seven kova bu durumu sorun etmeyecektir. Aslan burcu erkeği ile kova burcu kadını arasında uyumlu bir ilişki vardır.

Kova burcu kadınının anlaştığı burçlardan biri de boğadır. Boğa burcu baskın karakteri ile kova burcu kadınını etkisi altına almaya çalışır. Boğa burcu özverili bir burçtur. Bundan dolayı boğa burcu erkeği, kova burcu kadınına anlayışla yaklaşır. Boğa burcu erkeği ile kova burcu kadını arasında güzel bir uyum oluşur.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir