Terazi Burcu Cinsel Hayatı

Terazi burcu cinsel hayatı

Terazi burcu, astroloji dünyasında dengeyi, eşitliği simgeleyen bir burçtur. Monoton ve sıkıcı olarak görülebilir, belki de günlük yaşamlarında öyledirler fakat cinsel yaşamlarında bu sıfatların yanından bile geçmezler. İçlerindeki tutkuyu ortaya çıkarmasını iyi bilen bu burcun cinsel hayatı Terazi burcu cinsel hayatı yazımızda sizlerle.

Terazi Burcu Cinsel Yaşamı

Terazi burcu kişilerinin cinselliğe olan ilgisi genellikle erken başlar. İlişkiler bu burç altında doğan kişiler için büyük önem taşıdığından, birçok Terazi burcu kendisine erken yaşta erkek ya da kız arkadaş edinir. Yani kendilerini tamamlayacak olan partnerlerini ararlar ve kısa zamanda da bulma eğilimi gösterirler. Fakat tam anlamıyla aradıkları kişiyi bilmediklerinden bulamazlar ve böylece de kendilerini tam anlamıyla tamamlanmış hissetmezler.

Terazi burcu cinsel hayatında partneriyle olan bağını öncelikle düşünce gücüyle kurar. Hava grubundan olmasından dolayı düşünce gücüne ve stratejisine oldukça önem veren Terazi burcu kişisi cinselliği paldır küldür denilen düzeyde yaşayan biri değildir. Sakinliği, yavaşlığı severler. Fakat bir başladığında da asla heyecan kısa sürede yükselir ve haz doruk noktalarda yaşanır. Başlarda fiziksel tatmin yönü ağır basmayan birliktelik yerini zamanla tatmine bırakır.

Terazi burcu kişileri Boğa, Aslan burcu kişileri gibi ipleri elimde tutayım, dediğim olsun kişilerinden değildir. Söz hakkını partneriyle paylaşmaktan ve hatta ipleri karşıdakinin eline bırakmaktan hoşlanırlar. Bu durum onlar için problem değildir. Bencil değildirler. Genelde aynı anda varılan tatminlerden hoşlanırlar. Eşitlik ve adalet duyguları bu safhada ortaya çıkar.

Cinsel yaşamlarında sert ve kaba davranışlarda bulunmaktan, açık seçik konuşmaktan hoşlanmazlar. Partnerlerinin de buna dikkat etmesini isterler.

Terazi burcu kişileri hemen hemen herkesle iyi anlaşırlar. Bu sebeple partneri olacak kişi için aradıkları etken yalnızca iyi anlaşmak değildir. Düşünce yapısı ve duygusal anlamda da aynı olmayı isterler. Terazi burcu kişisi aşka önem verir. Aşık olmadığı kişiyle birlikte olacak, günübirlik ilişkiler yaşayacak biri değildir.

Terazi burcu cinsel hayatı hakkında karşınıza çapkın oldukları yönünde bilgilendirme çıkabilir fakat bu kısmen yanlıştır. Terazi burcu kişileri bakışlarla ya da konuşmalarla flört etmekten hoşlansalar da herkesle birliktelik yaşamaktan kaçarlar.

Terazi burcu kişileri İkizler, Koç, Oğlak ve Kova burcu kişileriyle iyi bir cinsel yaşam kurarlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir