Terazi Burcu Hangi Burçlarla Anlaşamaz?

terazi burcu hangi burçlarla anlaşamaz

Dünyadaki Adalet simgesinin gerçek olarak savunuculuğunu yapan Terazi burcu,  terazi burcu hangi burçlarla anlaşamaz? Soruları eşliğinde essiz burç özelliklerini bir kez daha gözler önüne sermeyi ihmal etmiyor.  Terazi burçları dengeli oldukları kadar sevecen ve hoşgörülü bir burç olarak varlığını muazzam derecede bir adalet timsali olarak, pek çok niteliklerini bütün burç severler kanıtlamış durumda. Terazi burcu  oldukça  narın ve olaylar  karşında  çabuk  etkilenebilen  bir burçtur.  Bu sebeple ya onun sevdiği burçlar daha çok dışa dönük enerjik ve hayat coşkusu yüksek olan kişilerdir.  Bunun bilincinde olarak iş disiplinini sürekli kapalı alanlarda sürdüren ve aralıksız olarak gelenek sistemi içinde yoğrulan biri olmaktan vazgeçmeli, ya da ondan uzak durmalısınız. Terazi burcunun yaydığı eşsiz enerji ve destek veren adalet sitemi bakış acısı bütün insanlara adeta örnek oluşturulabilecek cinsten. Bu özellikleri bile dahi muazzam bir etki bırakan Terazi burcu, sistemi sorgulamaktan çekinen ve olduğu gibi her şeyi kabul eden bütün burçlardan nefret eder ve hayatına asla sokmaz. Bunun bilincinde olarak onun özgürlük ve havası içinde nefes alan bakış açısına karşı her koşulda saygı göstermeli, onun savunduğu doğrulara karşı her adımda yanında olmalısınız.

Terazi Burcunun Anlaşamadığı Diğer Burçlar

Terazi burcu hassas yapılarından dolayı insanlara kolayca yaklaşıp onlardan çok basit bir şekilde uzaklanabiliyor. Terazi burcunun anlaşamadığı diğer burçlar ve karakterler her biri ayrı bir özellik gösteriyor. Terazi burcu;  profesyonel bir şekilde sanatta, evde, işyerinde ve toplumun her kesiminde savunduğu doğrular evrensel olarak ta kabul gören pek çok yasal düşünceye sahip. Bu düşüncenin bilincinde olmalı her koşulda ve fırsatta yeniden terazi burçlarının ne kadar dengeyi seven ve hukuk sistemi için gerekli olan bir adalet anlayışına sahip olduklarının da farkında  olmayı tekrar tekrar bilmelisiniz .  Terazi burcu hava grubu elementine sahip olarak okur sever, girişken, sportif, sanata hayranlık duyan, becerikli, insancıl, dost canlısı ve pek çok anaç ve baba duygusu gösteren özelliklerine sahip niteliklerle kuşatılmış durumda. Bu sebeple terazi burcu aslında hiç bir burçtan nefret etmez ya da bu burcun anlaşabildiği pek çok burç vardır.  Yeter ki onu anlamasını bilsinler ve onun bildiği doğruları, adalet sisteminin ve hümanistik tavrının değerini bilerek ona destek vermeye devam etsinler.

Terazi burcu genel olarak dışa dönük bir birey olarak topluma muazzam derecede katkı ve faydalar sunan hava grubu elementi içinde parmakla gösterilen eşsiz bir burçtur.  Bu sebeple bu burçta yer alanlar genel olarak oğlağın iş disiplini ve kapalı ortam merakından, boğanın temkinli duran ve yavaş hareket eden garantici yapısından, başağın aşırı titiz ve seçici özelliğinden pek hoşlanmıyor.  Terazi burcu aslında toprak burcu elementi ile pek uyum sağlayamıyor. Her burcun yükseleni, doğum saat kaydı ve gelenek aile değerleri farklıdır. Bu sebeple kesin doğru budur şeklinde bir açıklama  yapamayız.  Yani terazi burcunun anlaşamadığı diğer burçlar ve kişilerle de terazi  burcu; dengeyi kurabilir  ve  karşılıklı verilen   özveri, hoşgörü, sevgi, saygı neticesinde   uyumlu  bir birliktelik  sağlayabilir.  Bunun bilincinde olmalı terazi burcunun yüce gönlüne, şefkatli ve adaletli kalbine karşı her daim nazik olmalı ve ona anlayış göstermeyi hiçbir zaman ihmal etmemelisiniz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir