Terazi Burcu Kadınının Uyumlu Olduğu Burçlar

Terazi burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar

Terazi burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar öncelik olarak hava grubu burçlarıdır. Hava grubu burçlarında olan kişiler gezmeyi ve eğlenceyi severler. Terazi burcu kadını da sosyal bir kadındır. Terazi burcu kadını estetiğe ve zarif olmaya önem verir. Bu yüzden onu anlayabileceği, destek olabilecek burçlarla anlaşabilmektedir.

Terazi Burcu Kadınının Uyumlu Olduğu Burçlar Arasında En İyileri Hangileridir?

Terazi burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar kategorisinde ilk olarak kendi gibi hava elementleri gelmektedir. Terazi burcu kadınının en iyi anlaştığı burçlar: İkizler ve Kova burçlarıdır. İkizler burcu erkeğinin gezmeyi ve eğlenceyi sevmesi terazi burcu kadını ile anlaşmasını sağlar. Değişkenliği ile dikkat çeken ikizler, terazinin isteklerine karşılık vererek uyumu yakalar. İkisin de özgürlüklerine düşkün olması uyumlu bir arkadaşlık kurmalarını sağlar.

Terazi burcu kadını ile çok iyi anlaşan bir diğer burç da kovadır. Kova burcu girdiği ortama kolayca adapte olması ile terazinin dikkatini çekebilir.  Birbirlerinin isteklerine ve arzularına kolayca karşılık verirler. Kova burcu erkeği verdiği sözün arkasında durarak terazi burcu kadınına güven vermektedir. Kişisel zıtlıkları olmadığı sürece terazi burcu kadını kova burcu ile anlaşır.

Terazi Burcu Kadınının Diğer Burçlarla Uyumu

Terazi burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar olarak ikinci sırayı toprak elementleri alır. Toprak elementinden bir burç olan boğa burcu aradığı güveni terazi burcunda bulacaktır. Birbirlerini çok iyi anlayıp zaman içerisinde keyifli bir yaşam sürerler. Terazi burcu kadınının hassas ve duygusal yapısına boğa burcu karşılık verecektir. Terazi burcu kadını ile boğa burcu her zaman birlikte olmak isteyecek ve uyumlu bir arkadaşlık kuracaklardır.

İyi bir dinleyici olan terazi burcu kadını aslan burcu ile de anlaşabilmektedir.  Terazi burcunun duygularını kolay belli edemeyişi aslan burcunda bir gizem oluşturur. Aslan burcu erkeği terazi burcu kadını ile olabilmek için çok hassas davranacaktır. Terazi burcu kadını ile aslan burcu erkeği birbirlerinin kalbini kazanarak uyum içerisinde olurlar. Terazi burcu kadınının anlaşabileceği burçlardan biri de başak burcudur. Terazi burcu başak burcunun samimi ve hassas davranmasından etkilenerek zamanla aralarında bir uyum oluşur.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir