Terazi Burcunda Dolunay

Terazi burcunda dolunay

Terazi burcunda dolunay esasında değerlendirme ve karar verme aynı zamanda muhasebeye gitme dönemlerini kapsamaktadır. Dolunaylarda terazi burcu olarak ciddi ve de önemli olan bazı kararlarla karşı karşıya kalınmaktadır. Bir takım hassasiyetlerin ön plana çıktığı ve hayatınızı değiştirecek kararlar verme yahut değerlendirmeler yapma zorunluluğunda kalındığı Bir dönem söz konusu dur. Bu dolunay Terazi Burcu’nun da dolayısıyla biraz içinde risk barındıran, huzursuzluk içeren temaları beraberinde getirecektir. Çünkü Terazi ülkemizin dördüncü evinde gerçekleşmektedir. Yani bu durum direk olarak Terazinin iç işleri ile ilgili konularda doğrudan etkileneceğini aynı zamanda dolunay haritasına baktığımızda ayın sekizinci evde olduğunu görmekteyiz.

Sekizinci ev astrolojide kolay bir ev olarak görülmemektedir. Her zaman içerisinde bir takım krizleri barındıran, korkuları yaşatan, öldüm yahut kalın mı gibi ikilemelerin içinde olduğu temaları işaret eder. Yani terazi burcu sekizinci evinde daha riskli, korku verici, endişeli durumlara işaret eder. Terazi yanan yolda olduğu için bu burçta olan kişiler bu dönem içerisinde çok daha fazla ön plana çıkacağı da anlaşılıyor. Terazi burcunda dolunay haritasına göre Terazi Burcu’nun düşüşün balık Burcu’nun ise yükselişe geçtiği görülmektedir.

Dolunayın Terazi Burcunda Etkisi

Sonların sembolü olan dolunay, ay tutulması ile dört dolunay enerjisine sahiptir. Bu nedenle gerçekleşen dolunay kritik sonuçların eşiğidir. Karışık bir dönem içerisinde yer almaya hazırlanan Terazi burcu, 2013 yılından beridir yaşadığı olumsuz durumlar ve bitişleri dolunay nedeni ile gerçekleştirirken 2023’ e kadar olan döneme kadar bu durum geçerliliğini sürdürecektir. Sıkıntılı bir süreç içerisinde olan Terazi burçları artık etkileri daha hafif hissetmeye başlayacak.

Dolunayın Terazi burcunda etkisi ciddi bir müjdedir çünkü artık geceleri ıslanan yastıklarınızın son dönemlerindesiniz. Mutluluğa kapınızı aralayın ve yenilenme dönemi için kendinizi hazırlamaya başlayın. Hayat Terazilere özellikle son senelerde altın tepsi yerine bakır tepside sunarken son iki ay da gümüş tepsi 2023 itibari ile altın tepside fırsatlar sunacaktır. Tutulmanın yarattığı etki dolunay itibari ile görülmeye muhtemelen başladı ve Terazi burçları artık tebessüm edebilen burçlar olmaya başladı. Artık ilişkilerde sınan taraf değil mutlu olan taraf Teraziler olacaktır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir