Uranüs’ün Boğa Burcuna Geçişi

Uranüs’ün boğa Burcuna geçişi

Devrimin gezegeni olan Uranüs gökyüzünün en önemli etkilerinden biri olarak boğa Burcu’na geçiş yapıyor. Değişimi hiç mi hiç sevmeyen düzenini bozmak istemeyen ve titiz metis olan boğa burcu için biraz değişim söz konusu olacaktır. Özgürlük gezegeni olan Uranüs’ün boğa burcuna geçişi ile biraz Sınanacakmış gibi gözüküyor. Uranüs 84 yıl boyunca olan düzenin dışına çıkarak 2025 yılına kadar boğa Burcu’nda olmaya hazırlanıyor. Her burç da hemen hemen yedi yıllık bir ilerleme söz konusu iken boğa burcundaki bu ilerleme değişimi beraberinde getirecektir.

Uranüs’ ün Boğa Burcuna Etkisi

Uranüs’ün boğa Burcuna geçişi ile yedi yıllık çok çok önemli olan bir dönem içerisinde belli bir serüveni adım attığı unutulmamalıdır. Peki bu döngü boğa Burcu’nun hangi olaylar doğrultusunda olguları beraberinde getirecek? Uranüs her burcu etkileyecektir bu kaçınılmaz son, fakat boğa burcu yedi yıllık bir değişimin içerisine girmektedir. Uranüs boğa burcu dönemi içerisinde 1935 ila 1942 yıllarına en son denk gelen gezegende. Bu dönemlere bakıldığında dünyada ikinci Dünya Savaşı ve de büyük buhranın yaşanıldığı dönemlerin gerçekleştiği bu yıllar günümüzde de bu etkilerini devam ettirmesi söz konusudur. Günümüz dünya devletlerinin boy gösterileri, ekonomik karşılaşmalar gibi köklü değişimlerin olabileceği teknoloji çağının getirisi olarak da Sibel saldırılar gibi yeni Dünya düzenindeki savaşlara olan karşı tetikte olmalı ve bu düşüncenin bilincinde olmalıyız.

Uranüs’ün boğa Burcu’na geçişi sesiyle gücü temsil eden bu anın sabit bir burç olmasının yanı sıra geleceğe yönelik çok daha dayanıklı emin olan adımlar ile garanti edebilecek düzene girmiş olduğunu gösterir. Psikolojik açıdan bakıldığında boğa burcu kendi, Üretken olmasını ve dahi varlığını sürdürebilmek için ihtiyacı olan her bir şeyi kendisinde mevcut olduğunun farkına varmak isteyen güçlü bir burçtur. Bunun nedeni elinin altında mevcut olduğu kaynakları hayatın akışına göre seferber etmek isteği ve fani dünyada güvenli bir garantili yaşam sürdürmek istemesinden dolayıdır. Uranüs gezegeninin boğa Burcu’nda sürekliliğini ve sağlamlığını bu yönden tehdit etmesiyle boğa burcu içerisinde var olan yapısında Zıtlık meydana gelecektir. Bu durum boğa burcu için şu anda bildiği tüm doğruları değiştirebilir, vazgeçebilir, inancını kırabilir. Uranüs’ün Boğa burcuna etkisi ile insanlarda gördüğü değişime karşı ciddi bir öfke probleminin var olan değişim sürecinde ciddi zorlanmaların söz konu olacağını açıkça gösterir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir