Yalan Söylemeyi Seven Burçlar

Yalan söylemeyi seven burçlar

Yalan söylemeyi seven burçlar yok dersek yalan söylemiş oluruz. Peki bu yalanlar neden atılıyor? Keyif almak, karşındakini saf yerine koymak için mi?, yoksa mecburiyetten atılan pembe yalanlar mı? Ya da yalanın rengi olur mu? Bazı kişiler alışkanlıktan yalan söylerken bazıları bunu hobi olarak yapıyor. Burçların yalanla olan alakaları nasıldır, bunları nasıl ilişkilendirebiliriz? İşte yalan yere konuşmayı en çok seven burçlar…

Yalanla Yatıp Yalanla Kalkan Burçlar

Boğa burcuna sorsanız hiçbir zaman parası yoktur, nedeni ise tabi ki biraz pinti olmaları. Maddiyat, boğaların zayıf halkasıdır. Bizden size tavsiye, borç para isteyeceğiniz en son burç boğalardır. İkizler burcu çoğu zaman sadece zevk için bile olsa yalan söyleyebilirler. Anlattıkları hikayelere bire bin katarak devam ederler. İkizler burcunun üç cümlesinden birine inanmak sizin faydanıza olacaktır. Aslan burçları ise eğlenmek ve eğlendirmek için zaman zaman yalan söyleyebilirler. Aslan burcunun bu konudaki yeteneği gerçekten inanılmazdır. Yalanla yatıp yalanla kalkan burçlar arasında kova burcuna da yer veriyoruz. Bu burçlar, gelecekle ilgili şeylerde bolca atıp tutarlar. Zekiliğini ön plana katarak, çevresindekileri adeta yalanlar makinesine alan kovalar, bu konuda neredeyse kusursuzdur.

Temiz Görünümlerinin Nedeni Sahte Göz Yaşları

Duygusal, saf ve iyi niyetli görünen balık burçları yalan konusunda adeta ipteki cambaz edasıyla dans ederler. Ajitasyon yaparak, istediklerini elde etmek için; göz yaşlarıyla beraber izletmeli, söyletmeli tıpkı bir tiyatro sahnesinde oynarcasına yalan söylerler. Temiz görünümlerinin nedeni sahte göz yaşları ile sık sık arınmaları dersek yanlış olmaz. Bu burcun kişilerinin, gözlerinin arkasında her an akmaya hazır göz yaşları bulunur ve diledikleri anda karşınızda ağlayabilirler. İkna yeteneği bu denli kuvvetli balık burçları için yalan söylemeyi ustalaşmış bir halde gösteren kişiler diyebiliriz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir