Yay Burcu Hangi Burçlarla Anlaşamaz?

yay burcu hangi burçlarla anlaşamaz

Yay burcu ateş grubu elementine sahip lan bir burç olarak merakla takip edilirken, son zamanlarda yay burcu hangi burçlarla anlaşamaz? soruları eşliğinde yeniden  gündeme  geliyor.  Yay burcu girişken yapısı duyarlı ve hümanist bir bakış açısı ile hareket eden renkli bir burç olarak karşımıza çıkıyor.  Bu kapsamda bu burç prensip olarak bütün burçlarla anlaşabilse de onun dikkat çekmek için verdiği kararlara saygı duymalı, duygusal, girişken ve sosyal hayata destek veren bilinçli bir kişilik olma ihtiyacına her daim sevgi ve saygı prensibi içinde yaklaşmalısınız. Yay burcu evrensel insani değerlere ve toplumsal normlara son derece saygılı ve sosyal çevresine muazzam derecede faydalı bir  burçtur.  Bunun farkında olarak yay burcunun yaydığı ışığın etkisine kapılarak onun peşinden güvenle gidebileceğinizin her daim güvenliğini yaşamalısınız. Yay burcu genel  olarak kendi gibi ateş  burcuna dahil   olan   koç, aslan ve yay  burcuna sahip olan   ve bu grupta   yer alan  burçlarla   anlaşabiliyorken, toprak elementine sahip olan, boğa, oğlak, başak; şu grubuna  mensup olan,yengeç  ,akrep ve balık  burcu ile  pek anlaşamıyor. Yay burcu ayrıca hava burcu olan kova, ikizler ve terazi burçları ile de kolayca anlaşabiliyor be birlikte çok sayıda sosyal sorumluluk projesi içerisinde başarıyla yer alıyor.

Yay Burcunun Anlaşamadığı Diğer Burçlar

Yay burcu hareketli yapısı ve sürekli yeni şeyler arama arzusu eşliğinde doğaya, insana, felsefeye ve bütün canlı tabiat sistemini yeniden keşfetme bilincine son derece açık bir burç olarak kendini ispatlamayı başarıyor. Yay burcunun anlaşamadığı diğer burçlar onun düşünsel ve duygu dünyasına hitap etmeyen burçlar olarak genelleniyor. bu kapsamda, kurallar bütünlüğü içinde iş disiplini ve koordineli bir hayat sistemini benimseyen burçlarla anlaşamıyor çünkü yay burcu kendi ışığı ve parıltısını ateşten ve havadan alıyor.  Özellikle ateş grubu elementi ve hava gurubu burçları ile anlaşmasını bu muazzam özelliklere bağlayan yay burcu her adımda zevkli estetik düşünce tarzını ve evrensel hümanist bakış açısını olağanüstü bir ışıkla topluma yaymaya büyük bir istikrarla devam ediyor. Yay burcu insan ve aile ilişkileri bakımından da dürüst olduğu kadar şefkatli, duyarlı olduğu kadar da başarılı bir sosyal model olarak başarısını kanıtlamış durumda. Güvenlikli,  oksijenli ortamlarda hayat sürdürmeyi seven yay burcu kapalı ortamlarda iş disiplini içinde olmayı sevmiyor.

Nefret derecesinde olmasa bile çalışmayı kapalı kapılar ardında sürdürmekten, bencil hayat tarzından ve bireysellikten pek hoşlanmayan yay burcu, bu sebeplerle de bu gruptan olan burçları da pek sevmiyor  onlarla  uyum sağlayamıyor.  Yay burcu toplumsal  hareketliliğe, sosyal  ortamlara, eğlenceye, bilgiye, bilime, sanata ve  her türlü   bilimsel  şölen  etkinliğine  büyük  ölçüde değer  verir. Bunun bilincinde olarak onun bütün duyarlı yaklaşımlarına destek olmalı yay burcunun hızlıca hayatınızı nasıl şekillendirdiğinin size sağladığı faydaların ve essiz uyumunun da farkında olmalısınız. Özellikle gelişimin ve donanımlı bir kültür birliğinin savunucusu olan yay burcu tüm burçlara kucak açacak kadar sevgi dolu olan, kimseden nefret etmeyecek kadar hümanist ve sevgi-saygı bilinci kazanmış muazzam bir burçtur.  Bunu unutmamalı yay burcu hayat felsefesi, birleştirici rolü ve eğlendiren sosyal varlık rolüne kapılmaktan asla çekinmemelisiniz. Yay burcunun anlaşamadığı diğer burçlar kapsamında yay burcu ile yeni, sıra dışı,  renkli ve bilimsel kültür yolculuğuna çıkmaktan keyif almaya son hız devam etmelisiniz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir