Yay Burcunun Anlaşabileceği En Uygun Eş Hangisi?

yay burcunun anlaşabileceği en uygun eş

Burçlar kuşağının en evrensel ve en insani değerlere saygılı olan Yay burcu, yay burcunun anlaşabileceği en uygun eş hangisi? Soruları ile takipçilerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.  Çünkü yay burcu yaydığı enerji renkli ve hayat dolu özelliği ile adeta bulunduğu yere ışık saçıyor.  Onun bu hümanist ve evrensel değerlere saygılı yönü, dost canlısı ve sempatik taraf-ı eş uyumu için de büyük bir kolaylık ve avantaj olarak görülüyor.  Yay burcu ateş grubu elementi olarak uyumlu bir eş modeli olarak bütün duyarlılığını ev ve iş yaşamındaki sevdikleri ile paylaşmaktan geri durmuyor. Bu kapsamda yay burcu kuşağı, ateş grubu elementinin en çok dikkat çeken burçlarından olarak adeta kendi grubuna ve diğer gruplarına hayat vermeye devam ediyor. Özellikle yay burcu; netliği, insanı tavrı, enerjisi, hareketliliği ve dürüstlüğü ile spotları üzerine çekmeyi başaran Koç burcu ile en uyumlu bir eş modeli olarak gösteriliyor.

Yay Burcu ve Koç Burcu Uyumlu Eş Olma Süreci

Astroloji burç sisteminin yakından takip ettiği eş uyum aşamasında, yay burcu ve koç burcu uyumlu eş olma süreci son derece mutlu ve huzurlu bir birliktelik olarak görülüyor. Bu ikilinin enerjik, dost canlısı ve hareketli arkadaş yapısı ile son derece etkin ve sosyal çevresine çok büyük fayda sağlayan bir birliktelik olarak alkış topluyor.  Koç burcu inişli çıkışlı hareket yapısı, renkli ve canlı insan ilişkileri ile yay burcunu adeta harekete geçiriyor ve mutlu bir birliktelik olarak büyük bir çıkış yapıyor.Yay burcu duyarlılığı, sistemi sorgulayan hümanist özellik tarafı ile aynı grupta yer alan koç burcu ile adeta yeniden doğuyor. Yay burcu idealist tarafı, insanları, doğayı ve çevreyi anlayan tabiat sevgisi ve insan sevgisi ile koç burcunun net tavrı ve kesin çizgisi ile muazzam bir eş uyum haritası olarak ilgi ile takip ediliyor.  Yay burcu özellikle koç burcunun etrafına yaydığı dürüst imaj karakterli bir hayat duruşu ile yıldız haritası bir hayli başarılı bir şekilde faaliyet gösteren burçlarından olarak yay burcu ile muhteşem bir uyuma imza atıyor.

Özellikle yay burcu arkadaş ve sosyal çevresine yaydığı eşsiz derin sevgi ve hümanist, duyarlı bakış açısı koç burcunun dürüst, kararlı ve vakarlı hayat öngörüsü ile yeniden hayat buluyor ve ilişkileri giderek daha çok canlılık kazanıyor. Yay burcu hayat felsefesi, toplama ve bütün ezilmişlerin yanında duran sivil toplum örgütü bakış açısı ile eğer isterse bütün burçlarla anlaşabilecek yetkinlikte bir burç olarak varlığını kanıtlamış durumda.   Bu sebeple yay burcu Koç burcu dâhil bütün burçlarla anlaşabiliyor yeter ki karşısındaki burçlar onun bu sosyal sorumluluk duyarlılık bilincine ayak uydurmayı bilsinler ve onu her konuda destekleyebilsinler. Yay Burcunun özellikle koç burcu ile en uyumlu bir eş modeli olarak gösterilmesi hem bu iki burç için, hem de onları seven ve destekleyen herkes için büyük bir avantaj ve sevgi uyum aşaması olarak görülüyor.  Yay burcu ve koç burcu uyumlu eş olma süreci dev sevgi yumağı, hoşgörü ve saygı felsefesi eşliğinde uyumluluğuna kat be kat enerji ve hareketlilik kazandırmaya büyük bir duyarlılıkla devam ediyor.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir