Aşk İlişkilerinde Yay Burcu

aşk ilişkilerinde yay burcu

Her zaman aşk ilişkilerinde yay burcu monoton bir ilişki yerine macera ve heyecan dolu bir ilişkiyi tercih etmekte ısrarcıdır. Hayat karşılarına ne çıkarır bilmeseler de mutlaka ufak da olsa bir heyecan kırıntısı ararlar.  Eğer aradıkları heyecanı ve değişimleri ilişkilerinde bulamazlarsa o ilişki yay burcu insanları için çıkmaz yola doğru sürüklenir ve ne yapacaklarını bilemez hale gelirler. Aşk ilişkilerinde yay burcu insanları maceraya çıkmaya ve hayatlarını macera içinde sürdürmeye hevesli ve açıktır. Bu insanlar gezmeyi, eğlenmeyi ve dertleri bir kenara bırakıp hayatın bilinmezliğine kendilerini kaptırmayı çok seven insanlardır. Yay burcu insanları aynı zamanda güzelliğe ve cinsel hayatının aktif olmasına da dikkat eden tipte insanlar olmalarıyla bilinirler. Onlar için heyecan, tutku, bilinmezler ve cinsellik vazgeçilmez şeylerdir.

Aşk İlişkilerinde Yay Burcu Kadını

Aşk ilişkilerinde yay burcu kadını aslında mantığını bir kenara bırakmasa da mutlaka heves ettiği yani aklına düşen ve gerçekten istediği bir şeyi elde etmek için çok çabalar. Çabalamaktan sıkılmaz ve istediği şeyi elde ettiğinde ondan daha mutlusunu bulamazsınız. Bu sebepten dolayı aşk ilişkilerinde yay burcu kadınına uğruna çabalayacağı ve isteyebileceği olaylar ve sebepler yaratmanız ilişkiniz için çok faydalı olabilir.  Aşk ilişkilerinde yay burcu kadınlarını mutlu etmenin en iyi ve en çok tercih edilmesi gereken yollarından biri de onlarla birlikte gezmek olabilir. Bu kadınlar yeni yerler keşfetmekten büyük haz alırlar ve siz sevdiği olarak onunla birlikte gezerseniz bu ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyacak ve gözünde daha değerli biri olacaksınız. Ayrıca yay burcu kadını yeni kişilerle tanışmayı çok sever, yani onu bunaltmanız ilişkiniz için çok iyi bir karar olmayabilir.

Aşk İlişkilerinde Yay Burcu Erkeği

Aşk ilişkilerinde yay burcu erkeği diğer tüm erkeklere nazaran sevdiğine karşı çok meraklıdır. Zaten keşfetmekten ve yeni şeyler öğrenmekten büyük zevk alan yay burcu erkekleri bir de sevdiği insanı keşfetmek dedik mi heyecandan yerinde duramaz. Gezmeyi ve sürekli farklı yerleri keşfetmeyi severler, yani bu yay burcu erkeği ile bir ilişkiniz varsa mutlaka gezmeye ve bolca yürüyüşe hazır olmanız gerekiyor demektir. Aşk ilişkilerinde yay burcu erkeği genel olarak çapkın olarak anılıyor. Onlar nasıl ki yerinde duramayıp yeni yerler keşfetmek istiyorsa ilişkilerinde de bu huyunu ortaya çıkarmadan duramaz. Bir yay erkeğinin hayatında kalabilmek bu sebepten dolayı zordur. Yay erkeği için sürekli ilgi çekici olmanız ve genel olarak istediği özellikleri gerçekten taşımanız gerekmektedir. Aşk ilişkilerinde yay burcu erkekleri yalandan ve fesatlıktan hiç hoşlanmazlar hatta öyle ki beyaz yalan olarak bilinen çok ufak yalanlardan birini bile söyleseniz onun size karşı olan güvenini kaybetme ihtimaliniz çok yüksektir. Son olarak yay burcu erkekleri olumlu bakış açısına sahiptir. Kötü şeyler kolay kolay umudunu ve hevesini kıramaz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir