Yay Burcu Kadını Özellikleri

Yay burcu kadını özellikleri

 (23 Kasım- 21 Aralık)

Yay burcu kadını özelliklerinden en önemlisi onların özgür ve sıra dışı olmalarıdır. Onlar yenilikler deneyimlemekten, yeni yerler keşfetmekten, yeni bilgiler edinmekten büyük haz duyarlar. En büyük korkuları rutin bir hayat sürmektir. Onlar farklı olan her şeyi severler. Herkesin yaptığı şeyleri yapmak, gittiği yerlere gitmek, herkesle aynı fikirlere sahip olmak onlara göre değildir. İçlerinde bitmek bilmeyen bir keşfetme arzusu ve merak vardır. . Yay kadınları özgür ruhludurlar. Hayatlarının sorumluluğunu sadece kendileri üstlenir, bağımsız bir hayat sürerler. Emir almaktan hiç hoşlanmazlar. Oldukça sosyaldirler.  Bitmek bilmeyen enerjileri ve pozitif tavırlarıyla girdikleri ortamlarda ilgi odağı olurlar. Eğer damarlarına basılırsa öfkelenebilirler ancak öfkeleri kin tutma boyutuna ulaşmaz. Hızlı ve pratik zekâsı olan bu kadınlar aynı zamanda iyi birer organizatördürler. Zihinleri gelişime ve yeni şeyler öğrenmeye oldukça açıktır. Kendileriyle vakit geçirmeyi sever, yalnız kaldıklarında sıkılmadan yapacak yeni şeyler bulabilir.

Yay Burcu Kadını Aşk

Yay kadınları özgürlüklerini kısıtlayıcı kişilerle kesinlikle ilişki sürdüremezler. Bu yay burcu kadını özelliklerinden olan özgür ruhlu olmalarından kaynaklanır. Bu kadınlar âşık olsalar dahi bağımsızlıklarından asla taviz vermezler. Ancak bu demek değildir ki ilişkilerinde başına buyruk bireysel tavırda kişilerdir. Onlar partnerleri için emek harcarlar, sonsuz sadakatle bağlanırlar.  Kendileri gibi yeniliklere açık, seyahat etmeyi seven, enerjisi yüksek kişilerle ilişki kurarlar.  Genelde enerjileri yüksek ve mutlu kadınlar olduklarından bunu partnerlerine de yansıtıp mutlu ve imrenilecek bir ilişki yaşarlar.

Yay Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Yay burcu kadını özellikleri olan özgür ruhlu ve sıra dışılık onları kriz yönetimi ve disiplinli bir hayat sürme konusunda yeteneksiz kılabilir. Sorumluluk almaktan hoşlanmazlar. Başlarına buyruk davranabilirler. Kafaları biraz dağınıktır. Yapacakları işleri, verdikleri sözleri unuturlar. Hayatı tozpembe yaşarlar ve hayatın zorluklarına karşı güçsüz kalabilirler. Karşılarına çıkan en küçük engelde pes edebilirler. Bu kadınlar biraz geç olgunlaşır ve bazen çocuksu tavırlar sergilerler. Çevresindeki olaylara ve dostlarına karşı duyarsız kalabilirler.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir