Yay Erkeği Etkileme Yöntemleri

Yay erkeği etkileme yöntemleri

Yay erkeği etkileme yöntemleri, etkilemek isteyen kadın için çok zor olan yöntemler değildir. Yay burcu erkekleri, sevecen, esprili ve eğlenceli olmalarıyla çevresinde genel olarak beğenileri toplama eğiliminde olmalarının yanında bir boyuta kadar sabırsızdır da. Zor olan, eğitimli ve cömert insanlardan hoşlanan yay erkekleri kendini olduğundan daha da yukarda gösteren herkese yakınlık duyabilir. Yay burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız, sportif bir yapıya sahip olmalısınız. Bilginizi gösterebilir ve neşeli tavrınızla onu kendinize çekebilirsiniz. İki güler yüze kanar mı, tabi ki hayır. İlgi isteyen ve evlilik için tutkulu aşkları tercih eden yay burcu erkekleri, özgür ve doğaya açık ortamlarda özgürlüğünü aramayı sever. Genel olarak üzerindeki sorumlulukları yerine getiremeyen, baskılara dayanamayan ve vefasızlıkta seviyesini arttırmış olan yay burcu erkeklerini etkilemek her kadın için zor olacaktır. Meydan okuma konusunda başarılıdırlar. Kıskançlıklara ve baskınlıklara gelemeyeceği için dişli kadınlardan pek hoşlanmaz. Sürekli bir isteği olan, şımarık kadınlardan hoşlanmaz hatta aynı ortamda bile durmak istemez. Kendi kendini oyalama konusunda başarılıdır. Kendi ayakları üzerinde duran, meslek sahibi ve zekâ konusunda kendini geliştirmiş olan kadınlarla ilgilenebilir. Baskı altında olmaya dayanamaz ve özgürlüğünü kendi elinde tutmak ister.

Yay erkeği etkileme yöntemleri derinlemesine bir konu değildir. Çünkü yay burcu erkekleri bilinçli olarak bir sevgili aramaz. Daha çok evli kadınlar veya imkânsız aşklar ilgisini çeker. Kendisi bu durumdan memnun mudur bilinmez. İçten bir şekilde seyir eden bir ilişki ona göre değildir. Ciddi ilişkileri yönetemez ve ilerletemez. Karşı tarafın çabaları ile ilişki bir bakıma daha uzun sürebilir. Ancak yay burcu erkeği kendi çabalarıyla hiçbir ilişkiyi sürdüremez. Ego konusunda çok yüksektir. Yoğun bir egoya sahiptir ve sorgulanmayı sevmez. Belli bir düzeyde karşısındaki kadının onu dizginlemesine izin verebilir. Yay burcu erkeğinin yaşı ilerledikçe huyları değişebilir. İlgi alanları arasında birçok şey vardır ve hiçbir zaman hayatını tek bir kadına bağlayarak sonlandırmak istemez. Üzülebileceğiniz bir ilişki yaşayabilirsiniz ve yay burcu erkekleri size bağlı kalmayabilir. Bu egolu erkekleri etkilemeye çalışırken, kendinizi her şeye karşı hazır konumda tutmalısınız.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir