Yengeç Burcu Cinsel Yaşamı

Yengeç burcu cinsel yaşamı

Astrolojide, yaz gün dönümü olan 21 Haziran ile zamanları başlayan Yengeç burçları, duygusal yapılarıyla öne çıkarlar. Bu yapılarının altında ise Akrep cinselliği yer alır. Yengeç burcu cinsel yaşamı hakkındaki bilgiler bu yazıda sizlerle.

Yengeç Burcu Cinsel Hayatı

Yengeç burçları hayatlarının her anında duygularıyla baş başadır. Bu durum cinsel yaşamlarını da oldukça derinden etkiler. Aile hayatlarındaki ve arkadaş ortamlarındaki sadık olma durumları cinsel yaşamlarında da yer alır. Genelde, normal yaşamlarında değişkenliğe sahip olan Yengeç burçları, cinsel yaşamlarında partnerleriyle uyumu tuttururlarsa herhangi bir duygu dengesizliği yaşamayacaklardır. Bu sebeple öncelikle partnerlerini iyi tanımak, ilişkilerini ayrıntılı şekilde ölçüp biçmek sonrasında o kişiyi cinsel açıdan partnerleri yapmak isterler.

Yengeç burçları cinsel yaşamları boyunca heyecanı kovalamayı severler. Bu heyecan verici pozisyonların ve durumların altında ise saf duygular ve saf aşk yatar. Yengeç burcu kişisi aşık olmadığı kişiyle hiçbir şekilde cinsel birliktelik oluşturmaz. Partnerleriyle ilişkilerini daima aşk üzerine inşa etmeyi tercih ederler. Bu sebeple eğer bir Yengeç burcu kişisiyle birlikte olmak istiyorsanız öncelikle onun kalbine girmelisiniz.

Yengeç burçları genelde tek gecelik ilişkilerin insanı değildir. Tutuldukları bir partnerle uzun yıllar hatta hayatlarının sonuna kadar devam ederler ve bundan oldukça memnuniyet duyarlar.

Yengeç burcu kişileri genelde yavaş tatminleri tercih ederler. Onlar için ilişki sırasında duyguyu dokunuşlarla ve hafif öpüşmelerle karşıdakine verebilmek daha önemlidir. Onların seni seviyorum deme yöntemleri budur. Yengeç burcu kişileri duygularını ifade etmekten kaçınan kişiler olduğu için bunu hareketleriyle anlatmayı tercih ederler.

İlişkide rahat olmak konusunda ısrarcıdırlar. Yatak odasında rahatça konuşmak, dokunmak, hareket etmekten yanadırlar. Bu sebeple partner tercihlerinde bunu da göz önünde bulundururlar. Cinsel yaşamlarını genelde kendi evlerinde yani bildikleri ve güvendikleri yerde sürdürmeyi isterler.

Temizliğe ve bakıma oldukça önem veren Yengeç burçları, partnerlerinin de böyle olmasını ister. Yengeç burçları en çok Akrep, Balık gibi kendi grubundan olan kişilerle anlaşırlar. Ayrıca Yengeç burcunu en güzel tamamlayacak olan burç şüphesiz ki Yengeç burcudur.

Yengeç burcu cinsel yaşamı hakkında verilen bu özet bilgiler, Yengeç burcu kişisiyle olan ilişkinizde size yol gösterecektir.

 

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir