Yengeç Burcu Kadını Özellikleri

Yengeç burcu kadını özellikleri 

 (22 Haziran-22 Temmuz)

Yengeç burcu kadını özellikleri en belirgini duygusal, sevgi dolu ve hisleri kuvvetli kadınlar olmalarıdır. Duyguları her zaman mantıklarından önce gelir. Duyguları ile hareket eder dolayısıyla bazen kolay kırılıp üzülebilirler. Hatta duygusal olaylardan dolayı hastalanıp yatağa bile düşebilirler. Ben Takıntılıdırlar. . Bazen kimsenin önemsemeyeceği küçük detaylara dahi günlerce takılıp düşünebilirler.  Kendilerini koruma içgüdülerinden kaynaklı güçlü sezgileri vardır. Sezgilerine oldukça güvenirler ve sezgileri ile hareket ederler. Bu kadınlar insanlara kolayca güvenmez, sezgileri doğrultusunda bu kişiler hakkında olumsuz bir hisse kapılırlarsa hayatlarına almaktan imtina ederler. Zor güvenen yengeç burcu kadınları yalandan hiç hoşlanmazlar. Küçük bir yalan bile onların güvenini derinden sarsabilir.

Bu burca mensup kadınlar şüpheci ve kolay güvenemedikleri için dışarıdan soğuk bir görüntü çizerler. Aslında oldukça sevgi dolu ve sıcak kişilerdir. Bu kadınlar anaçtırlar ve sevdikleri insanları koruma, her daim yanında olup destek olma içgüdüsüne sahiplerdir. Bir kişiyi bir kere sevdiklerinde onlar için her şeyi yapmaktan, tüm sevgisini onlara açmaktan çekinmezler.

Yengeç Burcu Kadını Aşk

Yengeç burcu kadını özelliklerinden olan duygusal ve sevgi dolu olmaları, içgüdüsel bir anaçlığa sahip olmaları dolayısıyla evlilik ve aile kurmak onlar için çok önemlidir. Evleri onların adeta sığınağıdır. . Bu kadınlar partnerlerine karşı oldukça sevgi dolu ve romantiktirler. . Tıpkı bir anne gibi partnerlerine sonsuz sevgi verip, onları korur, destek olurlar. Bu burca mensup kadınlar içlerindeki sonsuz sevgiyi verebilecekleri bir aile kurmak isterler. İçerisinde duygusallık ve sevgi barındırmayan, mantığa dayalı ilişkiler onlara göre değildir. Yengeç kadınları ilişkilerinde oldukça fedakâr ve partnerleri  için kendinden ödün vermeye açık kadınlardır.

Yengeç Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Yengeç burcunun ay bir burç olması dolayısıyla bu kadınların ruh halleri git gellidir. Bir gün mutlu olup ertesi gün mutsuz olabilirler. Yengeç burcu kadını özelliği olan duygusallık ve kırılganlık bazen aşırı boyuta kaçarak çevresindeki kişileri bezdirebilir. Aşırı korumacı olduklarından kıskanç olabilirler.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir