Yükseleni Akrep Olan Boğa Burcu

Yükseleni akrep olan boğa burcu

Yükseleni akrep olan boğa burcu kişiler; kararlı ve istikrarlı yapıları ile ön plana çıkarlar. Toprak grubu ile su grubunun enerjisine sahip olduklarından dinamik bir hayat stiline sahiplerdir. Gezmeyi, eğlenmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seven bu kişiler; heyecanlı aktiviteler yapmaktan hoşlanırlar. Sakin, sevecen ve tatlı dilli olmalarına rağmen sinirlendikleri zaman aşırı reaksiyonlar gösterebilirler. Kültürel açından kendini geliştirmek için daima çalışır ve yeni şeyler öğrenirler.

Yükseleni Akrep Olan Boğa Burcu Kişilerin Karakter Özellikleri

Yükseleni akrep olan boğa burcu kişiler; merhametli ve duyarlı bir yapıya sahip olduklarından dolayı çevrelerindeki olaylara karşı kayıtsız kalamaz ve yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım etmekten mutluluk duyarlar. İnsanlara karşı oldukça güvensiz olabilirler. Dış dünyaya yansıttıkları katı ve sert duruşun aksine oldukça kırılgan bir yapıya sahiplerdir. Doğuştan liderlik özellikleri ile donatıldıklarından dolayı kişileri ve durumları kolaylıkla idare edebilir ve kontrol altından tutabilirler. Kuvvetli sezgileri sayesinde güçlü analiz yetenekleri vardır.  Hayata karşı dayanıklı ve güçlü yapıları sebebi ile negatiflikler karşısında kolayca yıkılmazlar.

Aşk hayatlarında duyguları ile hareket etmekten hoşlanan boğa burcu kişiler; yükselen akrep etkisi ile mantıksal kararlar da alabilirler. Güven problemlerinden dolayı hayatlarına aldıkları kişilere başlarda oldukça mesafeli davranabilirler. Âşık oldukları zaman duygusal ve romantik bir yapıya bürünebilirler.

Sevdiklerini mutlu etmekten keyif aldıkları için büyük jestler ve sürprizler yapmayı severler. Dürüst ve sadık olduklarından dolayı ideal eş olma potansiyeline sahiplerdir. Sevdiklerini koruyup kollamak adına aşırı kıskanç ve tutucu olabilirler. Bu sebeple ilişkilerine zarar verebilirler. Özgür ruhlu, kontrolcü ve kendini beğenmiş kişiler ile ilişki yaşayamazlar.

Fiziksel Özellikleri

Yükseleni akrep olan boğa burcu kişiler; fit vücut yapıları ve heybetli duruşları ile dikkatleri üzerlerine çekmeyi başarırlar. Etkileyici hareketleri ve güçlü hitabet yetenekleri sayesinde çevrelerindeki kişileri kolaylıkla etkileri altına alabilirler. Girdikleri her ortamda neşeli, aktif özelliklerinin yanı sıra derin ve anlamlı bakışları ile de gözde olmayı başarırlar.

Dış görünüşleri bu kişiler için oldukça önemlidir ancak pahalı kıyafetlere para harcamaktan hoşlanmazlar. Kaliteli, şık ve temiz görünmekten keyif alırlar. Kıyafet seçimlerinde rahat ve konforlu tercihler yaparlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir