Yükseleni Akrep Olan İkizler Burcu

Yükseleni akrep olan ikizler burcu

Yükseleni akrep olan ikizler burcu kişiler; aktif ve kararlı yapıları ile ön plana çıkarlar. Kendilerini geliştirmek ve kültürel açıdan zengin olmak için sürekli çalışır ve yeni şeyler öğrenirler. Çevreleri tarafından neşeli, güler yüzlü ve duyarlı olarak bilinmelerine rağmen dış dünyaya bu özelliklerini göstermekten hoşlanmazlar. Gezmeyi, eğlenmeyi, yeni yerler keşfetmeyi sevdiklerinden dolayı hareketli ve dinamik bir hayat stiline sahiplerdir.

Yükseleni Akrep Olan İkizler Burcu Kişilerin Karakter Özellikleri

Yükseleni akrep olan ikizler burcu kişiler; merhametli yapıları sebebi ile çevrelerindeki olaylara karşı kayıtsız kalamaz ve yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım etmekten mutluluk duyarlar. Hava grubu ile toprak grubunun enerjisine sahip olduklarından dolayı doğuştan liderlik özelliklerine sahiplerdir. Bu sebeple kişileri ve durumları kolaylıkla idare edebilir ve kontrol altından tutabilirler.

Altıncı hisleri oldukça kuvvetlidir. Aynı zamanda empati yeteneğine sahip olan bu kişiler; iyi bir dost ve dinleyicilerdir. Çalışkan ve istikrarlı yapıları sebebi ile iş hayatlarında istedikleri statüye rahatlıkla ulaşabilirler. Sevecen ve insancıl olmalarına rağmen sinirlendikleri zaman aşırı reaksiyonlar gösterebilirler.

Aşk hayatında duygusal hareket etmekten hoşlanan ikizler burcu kişiler; yükselen akrep etkisi ile mantıksal kararlar da alabilirler. İkizler burcunun evhamlı yapısı ile akrep burcunun temkinli yapısına sahip olduklarından dolayı hayatlarına giren yeni insanlara soğuk ve sert davranışlar sergileyebilirler. Dürüst, evcimen ve sadık olduklarından dolayı ideal eş olma potansiyeline sahiplerdir.

Âşık oldukları zaman duygusal ve romantik bir yapıya bürünebilirler. Partnerlerini mutlu etmekten keyif aldıkları için büyük jestler ve sürprizler yapmayı severler. Kıskanç yapılarını partnerlerine göstermekten hoşlanmazlar. Ancak kıskandıkları zaman sinirli ve eleştirel bir tutum sergileyebilirler.

Fiziksel Özellikleri

Yükseleni akrep olan ikizler burcu kişiler; fit vücut yapıları ve karizmatik duruşları ile dikkatleri üzerlerine çekmeyi başarırlar. Anlamlı bakışları, güçlü hitabet yetenekleri ve eğlenceli yapıları sebebi ile girdikleri her ortamda gözde olmayı başarırlar. Dış görünüşleri bu kişiler için oldukça önemlidir. Bu yüzden pahalı ve marka kıyafetlere para harcamaktan çekinmezler.

Marjinal ve entelektüel bir tarza sahiplerdir. Kıyafetlerini enteresan takılar ile desteklemekten hoşlanırlar. Zarif ve nazik davranışları ve estetik tavırları ile çevrelerindeki kişileri kolaylıkla etkileri altına alabilirler.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

“Yükseleni Akrep Olan İkizler Burcu” için 2 yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir