Yükseleni Akrep Olan Kova Burcu

Yükseleni akrep olan kova burcu

Yükseleni akrep olan kova burcu kişiler; özgür ruhları ve istikrarlı yapıları ile ön plana çıkarlar. Hava grubu ile toprak grubunun enerjisine sahip olduklarından dolayı hareketli ve dinamik bir hayat stiline sahiplerdir. Eğlenmeyi, Gezmeyi, yeni yerler keşfetmeyi sevmelerine rağmen yeni insanlarla tanışmaktan hoşlanmazlar. Dışarıdan soğuk, sert ve kibirli bir duruşa sahiplerdir. Ancak çevrelerine karşı eğlenceli, neşeli ve sevecen bir tavır sergilerler.

Yükseleni Akrep Olan Kova Burcu Kişilerin Karakter Özellikleri

Yükseleni akrep olan kova burcu kişiler; merhametli ve duyarlı bir yapıya sahip olduklarından dolayı insanlara yardım etmekten mutluluk duyarlar. Kültürlü ve bilgili olmak bu kişiler için oldukça önemlidir. Bu yüzden sürekli çalışır, araştırır ve öğrenirler. Akrep burcundan gelen temkinli yapıları sebebi ile her şeyi gözler ve analiz ederler.

Genel olarak güven problemi yaşadıklarından dolayı insanlar ile sağlıklı ilişkiler kurmakta zorlanırlar. İdealist ve disiplinli yapıları sayesinde kişileri yönetebilir ve kriz anlarını kontrol altından tutabilirler.  Özgürlüklerine düşkünlükleri ile ön plana çıkarlar. Özgürlükleri kısıtlandığı zaman içine kapanık ve agresif bir yapıya bürünebilirler.

Aşk hayatlarında duyguları ile hareket etmekten hoşlanmazlar. Mantıklarına uyan kişiler ile birliktelik kurmayı tercih ederler. Kendilerine yeni fikirler katacak ve kişisel gelişimlerine destek olacak partnerler ararlar. Normalde soğuk olan kova burcu kişiler; akrep burcundan gelen romantik ve duygusal yapı sayesinde partnerlerini mutlu etmekten keyif alırlar.

Dürüst ve sadık olduklarından dolayı ideal eş olma potansiyeline sahiplerdir. Ancak katı kurallara, kıskançlıklara, kısıtlamalara tahammül edemezler. Partnerleri kendi yapılarına uymadığı takdirde kolaylıkla hayatlarından çıkarabilirler.

Fiziksel Özellikleri

Yükseleni akrep olan kova burcu kişiler; fit vücut yapıları ve dolgun hatları ile dikkatleri üzerlerine çekmeyi başarırlar. Bilge tavırları ve etkileyici konuşma yetenekleri sayesinde çevrelerindeki kişileri kolaylıkla etkileri altına alabilirler. Benmerkezci karakter yapılarından dolayı girdikleri her ortamda gözde olmaktan hoşlanırlar.

Dış görünüşleri bu kişiler için oldukça önemlidir. Bu sebeple marjinal ve pahalı kıyafetlere para harcamaktan çekinmezler. Entelektüel bir tarza sahiplerdir ve profesyonel kıyafetler içinde kendilerini rahat ve konforlu hissetmekten keyif alırlar. Kalite ve farklı görünüşleri sayesinde ilgiyi üzerlerine toplamayı başarırlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir