Yükseleni Aslan Olan Aslan Burcu

Yükseleni aslan olan aslan burcu

Yükseleni aslan olan aslan burcu kişiler; dinamik ve girişimci özellikleri ile ön plana çıkarlar. Lider olmaktan hoşlandıkları için daima disiplinli bir şekilde çalışır ve kendilerini geliştirirler. Bilgili ve kültürlü olmak için araştırma yapmayı ve öğrenmeyi severler. Ateş grubunun enerjisine sahip olduklarından dolayı çevrelerinde daima neşeli ve sevecen tavırları ile bilinirler. Ben merkezli karakterleri sebebi ile kendilerini göstermekten keyif alırlar.

Yükseleni Aslan Olan Aslan Burcu Kişilerin Karakter Özellikleri

Yükseleni aslan olan aslan burcu kişiler; katı ve sert bir görünüme sahiplerdir. Ancak içsel olarak oldukça hassas ve duygusal olabilirler. Çevrelerinde olup biten olaylara karşı duyarsız kalamaz ve güçsüz insanların ezilmesine tahammül edemezler. Koruyup kollama içgüdüleri oldukça gelişmiştir. Her işte sadece kendilerinin başarılı olmasını istedikleri için rekabetten büyük keyif alırlar.

Merhametli yapıları sebebi ile yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatmayı severler. Kendilerini ön plana çıkarmak adına bazı zamanlar aşırıya kaçan davranışlar sergileyebilirler. Yeni yerler keşfetmekten ve yeni insanlarla tanışmaktan hoşlanırlar.

Aşk hayatında tutkulu ve romantik bir yapıya sahiplerdir. Sevdikleri insanları şımartmaktan hoşlanırlar. İlgi onlar için her şeyden önemlidir. Bekledikleri ilgiyi görmediklerinde hırçın, agresif ve saldırgan davranışlar sergileyebilirler. Genel olarak yönetmeyi sevmelerine rağmen ilişkide yönetilen taraf olmayı tercih ederler.

Eleştirilmekten hoşlanmazlar ve eleştirildikleri zaman içine kapanık ve üzgün bir duygu durumu içerisine girebilirler. Kinci bir yapıya sahip olmadıkları için uzun süre öfkeli kalamazlar. Ancak bazı zamanlar; büyük radikal kararlar almaktan çekinmez ve çok sevdikleri insanı bile kolayca hayatlarından çıkarabilirler.

Fiziksel Özellikleri

Yükseleni aslan olan aslan burcu kişiler; yapılı ve fit vücutları ile dikkatleri üzerlerine çekmeyi başarırlar. Geniş göğüs kafesleri ile heybetli bir duruşa sahiplerdir. Girdikleri her ortamda; etkileyici tavırları ve güçlü hitabet yetenekleri sayesinde gözde olmayı başarırlar.

Zarif, kendinden emin tavırları ile çevresindeki insanları kolayca etkileri altına alabilirler. Derin, anlamlı ve tutkulu bakışlara sahiplerdir. Lükse ve ihtişama büyük önem verirler. Bu sebeple pahalı kıyafetlere ve aksesuarlara para yatırmaktan çekinmezler. Temiz, kaliteli ve şık bir imaj sergilemekten hoşlanırlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir