Yükseleni Balık Olan İkizler Burcu

Yükseleni balık olan ikizler burcu

Yükseleni balık olan ikizler burcu değişken bir ruh haline sahiptir. Bu bakımdan karakterleri bu değişken ruh yapısına göre şekillenmiştir. Duygusal yapılarının yanı sıra çabuk sinirlenebilen ve duygularına yenik düşebilen bir karaktere sahiptirler. İş hayatında başlarına dert olan bu yapı nedeniyle başarısız olurlar.

Duygularını yenmeyi öğrenen ikizler burcu insanları daha başarılı bir kariyere sahip olur. Sezgileri kuvvetli olan ancak kendilerine güvenmeyen bir karaktere sahiptirler. Sosyal ve aşk hayatındaki ilişkilerde inişler çıkışlar yaşarlar.

Yükseleni Balık Olan İkizler Burcu Kişilerin Karakter Özellikleri

En belirgin karakter özellikleri sezgileri ve duyguları ile hareket etmeleridir. Akıl ve mantık onlar içi daha geri plandadır. Bu özelliklerinden dolayı sık sık hayal kırıklığı yaşarlar. Değişken bir ruh haline sahip olmalarına rağmen içinde bulundukları gruba uyum sağlarlar.

Bulundukları ortamda çabucak fark edilir ve genellikle sevilirler. Hırslı olmadıkları için arkadaşlık ve aşk ilişkileri yolunda gider. Kendilerine karşı büyük bir güvensizlik veya buna benzer bir duygu yaşatılmadığı sürece ilişkilerine devam etmeyi tercih ederler. Yükseleni balık olan ikizler burcu olan bir insanla ilişki yaşayan kişinin gelgitli ruh haline alışması gerekir. Bunu sorun etmeyen insanlara yönelmeleri ve onlar tarafından yönlendirilmeleri kolaydır. Kuvvetli sezgilere sahip olan bu burçtan insanlarla iş hayatında çalışmak da kolaydır.

Yükseleni Balık Olan İkizler Burcunun Fiziksel Özellikleri

Balık burcu ve ikizler burcu insanlarının dış görünüşleri birbirine genellikle ten renginden dolayı benzer. Buğday tenli olan bu insanlar yükseleni balık olan ikizler burcu ise yine tenleri buğdaydır. Ayrıca erkek veya kadın fark etmeksizin yumuşak yüz hatlarına sahiptirler. Bu onların sakin olduklarının, ruh hallerinin durağan olduğunu düşündürür. Ancak içlerine fırtınalar kopabilir. Bu durum çoğu zaman soğukkanlılıkla yapılması gereken mesleklerde başarılı olmalarını sağlar.

Uzun kollar ve uzun bacaklar bu burcun insanlarına özgüdür. Spora yatkınlıkları ile bilinirler. Spor yaptıklarında kendilerini mutlu hisseder ve gün içinde aktif olmayı severler. İnce bedenleri sayesinde mankenlik gibi güzel fizik yapısı isteyen mesleklerde başarılı olurlar. Uzun süreli çalışma saatlerine dayanıklıdırlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir